Om Protan Entreprise

Protan Enterprise er totalleverandør af tjenester omkring tage og membraner samt vådrum og terrasser. Vi leverer også løsninger til radonsikring. Vi har høj kompetence inden for vores egne produkter, og vi arbejder tæt sammen med den tekniske afdeling i Protan om at udvikle nye løsninger. Vi bistår med specifikationer og projektstyring gennem vores projekteringskontor.

Protan Enterprise er Nordens største tagentreprenør. Vi har et stort netværk af dygtige, erfarne tagdækkere. Kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed er vores varemærke.

Protan Enterprise er totalleverandør af tjenester omkring tage og membraner samt vådrum og terrasser. Vi leverer også løsninger til radonsikring. Vi har høj kompetence inden for vores egne produkter, og vi arbejder tæt sammen med den tekniske afdeling i Protan om at udvikle nye løsninger. Vi bistår med specifikationer og projektstyring gennem vores projekteringskontor.

Tag:

Protan Entreprise tilbyder autoriserede tagdækkere til dækning af dit tag. Vores entreprenører har stor kompetence og omfattende erfaring med dækning af eksponerede tage og membraner, både til nybyggeri og renoveringsprojekter.

Protan er totalleverandør af systemer til tage. Vores globalt førende løsninger udvikles og produceres i Norge efter de højeste kvalitetsstandarder. De er testet og godkendt af en række byggetekniske institutter over hele Europa samt i Norge. Protan Entreprise sikrer, at vores produkter lægges fagligt korrekt, så du opnår et varigt og sikkert resultat. Med korrekt montering opfylder vores unikke systemer alle krav til gode tekniske og økonomiske tag- og membranløsninger.

Protans tagfolier er selvslukkende med lav brændværdi, og vores tagdækkere anvender varmluft til svejsning af samlingerne. Det reducerer brandfaren, både under installationen, og når taget er færdigt. Vores montører lægger tage året rundt i al slags vejr. De tilbyder deres serviceydelser til alle former for byggeri, inklusive industribygninger, offentlige bygninger, sportshaller, svømmehaller, indkøbscentre og boliver.

Traditionelt har Protan Entreprise dækket flade tage, hvor kravene til styrke og tæthed er særligt store. De seneste år er PVC-tagfolie på skrå og hvælvede tage blevet mere og mere udbredt. Taget er bygningens femte facade og et vigtigt element i det samlede æstetiske udtryk. Vores montører sikrer høj kvalitet af dit tag med tætte og holdbare løsninger og et slutresultat, der bidrager til at løfte byggeriets visuelle udtryk.

Vådrum:

Protan Entreprise tilbyder autoriserede montører til dækning af vådrum. De er grundigt uddannet og godkendt af Protan og sikrer således, at vådrumsmembranerne bliver lagt fagligt korrekt med høj præcision og varigt resultat.

Protan Entreprise sikrer hurtig projektfremdrift ved dækning af vådrum, både i nybyggeri og renoveringer. Vores montører lægger hele vådrumsmembranen i én arbejdsgang uden krav om efterfølgende tørretid. Vi tilbyder også et bredt udvalg af præfabrikerede detaljer til hjørner og gennemføringer, som bidrager til hurtigere udførelse af arbejdet med høj kvalitet.

Terrasse:

Protan Entreprise tilbyder autoriserede montører til dækning af terrasser med et vandtæt og æstetisk tiltalende resultat.

Protans terrassesystem er specielt velegnet, hvor der er lave dørtærskler, som kræver løsninger med lav profil, hvor der stilles krav om lav vægt på terrassen, og hvor man ønsker en nem rengøring.

Vi tilbyder veluddannede og godkendte montører, der sikrer, at terrassemembranerne monteres fagligt korrekt. Alt svejsning foregår med varmluft og udgør derfor ikke nogen brandrisiko.

Protans terrassebelægninger kan rengøres på samme måde som et indendørs gulv og kræver ingen yderligere vedligeholdelse. Et tag, som er lagt af Protan Entreprise, har en forventet levetid på op til 30 år, afhængigt af slitageniveauet.

Radon:

Protan Entreprise tilbyder autoriserede montører til radonsikring af dit byggeri. Vores montører anvender varmluft til svejsning af Protan RadonSafe. Det sikrer en lufttæt og stærk radonmembran, som forhindrer radon i at sive ind i bygningen.

Radongassen vælger altid vejen med den mindste modstand. Derfor er det ved selve monteringen af radonsikringen ekstremt vigtigt, at den udføres af erfarne og dygtige montører for at opnå et 100 % tæt resultat både i samlinger og rundt om detaljer og tilslutninger. Protan Entreprise sikrer homogene samlinger med varmluftsvejsede overlapninger og tilbyder også præfabrikerede detaljer for det bedste resultat.

Vores entreprenører sikrer en forudsigelig fremdrift i projektet. De lægger Protan RadonSafe året rundt i al slags vejr. Efter nærmere aftale kan Protan også bidrage til fremdriften i projektet ved at præfabrikere hele membranen, så den er tilpasset til byggeriets grundrids.

Projektkontor:

Protans projektkontor er skabt for at gøre det muligt for arkitekter, beregnere og entreprenører at få direkte adgang til Protans rigdom af erfaring og viden.

Ved at kombinere mere end 40 års tagdækningserfaring med det nyeste inden for CAD-teknologier, fleksible produktionsteknikker og stærke partnerskaber inden for tagdækningsindustrien kan Protan tilbyde:

  • Membranoptimering gennem tilpasning af systemløsningen til individuelle tage. Protans unikke produktionsteknikker tillader produktion af store præfabrikerede duge, som skaber mulighed for hurtigere dækning af tagfladen med mindre arbejde på stedet. De samme produktionsteknikker gør det også muligt at fremstille tagsystemer efter mål, således at membranen bliver skræddersyet til de enkelte tage med deraf følgende mindre arbejde og materialespild.
  • Vindbelastningsberegninger efter den seneste europæiske standard EN1991-1-4. Ved at kombinere forskellige membransystemer og godkendte befæstigelseselementer kan de optimale produkter vælges.
  • Koniske isoleringsplaner kan designes til de krævede U-værdier og brandkrav med brug af forskellige producenters produkter.
  • Europæiske standarder og nationale bygningsreglementer (f.eks. TEK 10) følges for at sikre, at tagsystemet konstrueres korrekt.
  • En fuldt designet tagdækningskonstruktion fra dampspærre og isolering til membran, befæstigelseselementer og detaljer.

Projektkontoret kan tilbyde disse tjenesteydelser med brug af Protans unikke og tilpassede værktøjer:

Vindbelastningsberegning

ProKalk

ProPlan