Dækning af tag

Protan Entreprise tilbyder autoriserede tagdækkere til dækning af dit tag. Vores entreprenører har stor kompetence og omfattende erfaring med dækning af eksponerede tage og membraner, både til nybyggeri og renoveringsprojekter.

Protan er totalleverandør af systemer til tage. Vores globalt førende løsninger udvikles og produceres i Norge efter de højeste kvalitetsstandarder. De er testet og godkendt af en række byggetekniske institutter over hele Europa samt i Norge. Protan Entreprise sikrer, at vores produkter lægges fagligt korrekt, så du opnår et varigt og sikkert resultat. Med korrekt montering opfylder vores unikke systemer alle krav til gode tekniske og økonomiske tag- og membranløsninger.

Protans tagfolier er selvslukkende med lav brændværdi, og vores tagdækkere anvender varmluft til svejsning af samlingerne. Det reducerer brandfaren, både under installationen, og når taget er færdigt. Vores montører lægger tage året rundt i al slags vejr. De tilbyder deres serviceydelser til alle former for byggeri, inklusive industribygninger, offentlige bygninger, sportshaller, svømmehaller, indkøbscentre og boliver.

Traditionelt har Protan Entreprise dækket flade tage, hvor kravene til styrke og tæthed er særligt store. De seneste år er PVC-tagfolie på skrå og hvælvede tage blevet mere og mere udbredt. Taget er bygningens femte facade og et vigtigt element i det samlede æstetiske udtryk. Vores montører sikrer høj kvalitet af dit tag med tætte og holdbare løsninger og et slutresultat, der bidrager til at løfte byggeriets visuelle udtryk.

Tage og membraner

Protan er totalleverandør af systemer til tage, membraner, terrasser og vådrum til nybyggeri, renovering og radonsikring. Vores globalt førende løsninger udvikles og produceres i Norge efter de højeste kvalitetsstandarder. De er testet og godkendt af en række byggetekniske institutter over hele Europa samt i Norge.

Læs mere