Om Protan

Med over 70 ars erfaring har Protan udviklet innovative l0sninger, der er tilpassede ti! det globale marked og udfordrende klimaer.

Protan er en norsk industrigruppe, som er verdensleder inden for membranteknologi. Vi udvikler og leverer membraner, tagsystemer, ventilationssystemer og tekniske tekstiler.

Vores hovedkontor befinder sig i Drammen i Norge, og vi beskæftiger mere end 900 ansatte i 15 lande. Vores samlede omsætning ligger over NOK 1,2 mia.

Vores største forretningsområde er tagbeklædning og membraner. Vi specialiserer os også inden for skræddersyede, fleksible ventilationskanaler til tunneller og miner. Yderligere leverer vi tekniske tekstiler til en lang række anvendelsesformål. Protan er også blandt de største tagdækningsentreprenører i Norden.

Med over 70 års erfaring har Protan udviklet innovative løsninger, der er tilpassede til det globale marked og udfordrende klimaer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og leverandører om at bevare føringen inden for teknologi, miljø og kompetencer. Det giver os unik erfaring og indsigt, der betyder, at vi kan levere fleksible, skræddersyede løsninger tilpasset lokale krav – uanset om vores kunder har behov for miljøvenlig, vandtæt tagdækning, ventilation til krævende miljøer eller øvrig teknisk beskyttelse. 

Vores vigtigste rolle som international koncern er at beskytte værdier ved at levere verdensførende løsninger.