Arbejde hos Protan

Vil du være en af os?

Protan er en international virksomhed med norske rødder. Vores forretningsområder er produkter og løsninger inden for tage og membraner, tekniske tekstiler, ventilationssystemer og desuden nordiske entreprenøraktiviteter.

Dette giver mulighed for en spændende karriere, nationalt og internationalt.

Hovedkontoret ligger i Drammen, Norge. Vi har i alt 700 medarbejdere med kontorer i Polen og Storbritannien samt gode partnere over hele verden. Organisationen består af kompetente og loyale medarbejdere fra mange nationer. Vi tror på at give det enkelte individ mulighed for vækst og udvikling gennem stimulerende og udfordrende arbejdsopgaver. Målet er at tilskynde til kompetenceudvikling, kreativitet og ansvarlighed. Vi har et godt, uformelt og afslappet arbejdsmiljø, og vi arbejder systematisk for at være en sund og attraktiv arbejdsplads, hvor ingen kommer til skade eller bliver syge af deres arbejde.


Hos Protan lever vi efter fire grundlæggende værdier: Engagement, samarbejde, kvalitet og ansvar. Det ønsker vi, at vores ansøgere kan stå inde for.

Vi tilbyder udfordrende og spændende arbejdsopgaver i et godt arbejdsmiljø, og vi har gode udviklings- og karrieremuligheder i en stor koncern.

I Protan har vi velordnede arbejdsforhold, og vores betingelser er konkurrencedygtige med gode pensions- og forsikringsordninger.

Vi er altid på jagt efter talentfulde personer, der kan bidrage til, at Protan når sine mål. Hvis du ikke finder en ledig stilling, der passer til dine kriterier, anbefaler vi, at du sender os dit CV.