Protans forretningsområder

Om Protan Group: Protans forretningsområder har 40 års solid erfaring og et ekceptionelt team af håndværkere indenfor bl.a. tage og membraner. 

Forretningsområder i Protan

Tage og membraner

Tage og membraner er det vigtigste forretningsområde for Protan-gruppen. Vi er totalleverandør af komplette, skræddersyede løsninger og systemer til tage, hvad enten de er synlige eller tildækkede. Desuden leverer Protan højkvalitetsmembraner til vådrum og terrasser, og vi udfører radonsikring for nybyggeri og renoveringer.

Vi har også udviklet specialløsninger til designtage, "cool roof" og grønne tage. Vi skræddersyr løsninger efter kundernes behov. Protan arbejder tæt sammen med førende entreprenører og arkitekter i Skandinavien, Europa og Rusland.

 

Ventilationssystemer

Protan fleksible ventilationssystemer er de mest innovative i Europa. Vi leverer ventilationssystemer til miner og tunneller over hele verden med produktet Ventiflex. I samarbejde med vores kunder fremstiller vi hvert år flere hundrede kilometer ventilationsrør til miner og tunneller. Vi vinder projekter gennem lokale samarbejdspartnere i Skandinavien, Europa, Sydamerika og Afrika.

Protans ventilationssystemer er kendetegnet ved unik slidstyrke, stor smidighed og lav vægt. Ventilationsrørene har lang levetid, hvilket sikrer genbrug og effektiv projektering. Ventiflex-produkterne udmærker sig ved at være selvlukkende, brandsikre og modstandsdygtige over for kemikalier. Monteringen er hurtig og nem, og produkterne er vedligeholdelsesfri.

 

Tekniske tekstiler

Forretningsområdet tekniske tekstiler har et bredt udvalg af produkter og løsninger, der er skræddersyet til mange anvendelsesområder og brancher. Vores tekniske tekstiler anvendes til plasthaller over hele verden – fra Arktis til troperne – for eksempel lagerhaller, flyhangarer, idrætshaller, hospitalstelte, speedway, vandopbevaring og flygtningelejre.

Vores presenninger beskytter varer og materialer på byggepladser og bådehavne, i industri og landbrug. Vi leverer dugbeklædninger til vand- og frostsikring i klippehaller og vejtunneler. Til landbruget leverer vi vedligeholdelsesfri siloposer, gødningstanke og tætningsdug til gødningstanke – det forhindrer lækage og forurening af jord, grundvand og vandløb.

Olieindustrien er en vigtig kunde for os. Gennem avanceret produktudvikling har vi udviklet de såkaldte Oil-bags i store dimensioner til opsamling og opbevaring af olieudslip.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om produktudvikling og innovation.

 

Protan Entreprise

Protan Enterprise er Nordens største tagentreprenør. Vi har et stort netværk af dygtige, erfarne tagdækkere. Kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed er vores varemærke.

Protan Enterprise er totalleverandør af tjenester omkring tage og membraner samt vådrum og terrasser.  Vi leverer også løsninger til radonsikring. Vi har høj kompetence inden for vores egne produkter, og vi arbejder tæt sammen med den tekniske afdeling i Protan om at udvikle nye løsninger. Vi bistår med specifikationer og projektstyring gennem vores projekteringskontor.