Bolig og Fritids ejendom

Protan tage og membraner giver unikke løsninger og lang levetid. Vi er fleksible og leverer produkter og systemer, der er passer ideelt til alt fra store bygninger og projekter til private boliger, garager, fritidsboliger m.m.

 

Protan tilbyder løsninger i verdensklasse til både store projekter, privatboliger og fritidsboliger. Når du bruger Protan tag- og membransystemer, kan du være sikker på, at dit tag får den bedste beskyttelse mod vejr og vind.

Vores løsninger monteres nemt og sikkert, uanset om taget er fladt, skråt, hvælvet eller med en mere krævende udformning.  Protan PVC tagfolie fås i mange farver, og montering af profiler på tagfolien kan give et ekstra flot visuelt udtryk på synlige flader. Protan Domestic har løsninger til hele tage, tilbygninger, skure, hytter og annekser. 

Protan Domestic har også membraner til udvendige og indvendige løsninger såsom tagterrasser, terrasser og vådrum. Protan Domestic radonmembran beskytter dit byggeri mod radon. Protans produkter har lang dokumenteret levetid og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Protan godkendt i henhold til kvalitetsstandarden ISO9001 og miljøstyringsstandarden ISO 14001. Det betyder, at alle virksomhedens aspekter er kortlagt og kvalitetssikret, og at produktionen er indrettet således, at den har mindst mulig negativ miljøpåvirkning - både lokalt og globalt.

 Vælg et af produkterne for mere information.

Eksponeret tagdug

Vores højkvalitative løsninger til eksponerede tage har lang levetid, er robuste i alle klimaer og udgør bæredygtige løsninger med af høj teknisk kvalitet.

Ballasterede tage og Grønne tage

Tildækkede membraner i tagstrukturer kaldes overordnet ballasterede tage. Ballasten kan udgøres af betonplader, småsten eller jord som grundlag for et grønt tag.

Terrasse

Med Protans robuste og holdbare membransystemer til terrasser og balkoner får du en terrassemembran af høj kvalitet og lang levetid, som forebygger problemer med fugt, skimmel, råd og korrosion.

Vådrum

Med Protan solide og holdbare membransystemer til vådrum undgår du lækager og deraf følgende problemer med fugt, skimmel, råd og korrosion. Vores membransystemer kan anvendes på både gulve og vægge i vådzonen.

Radon

Protan RadonSafe er en polyesterarmeret TPO-membran til radonbeskyttelse af bygninger fra grunden. Membrankonstruktionen sikrer god modstandsdygtighed over for radon samt god holdbarhed og sikker montering.

Cool Roof

Protan CoolRoof er et tagsystem med en høj refleksionsevne for solens stråler, så varmeoverførslen fra taget til bygningen reduceres. CoolRoof også har høj termisk emission og har god udstrålingsevne for absorberet eller ikke-reflekteret solenergi. Det gør taget mere holdbart, og det reducerer bygningens kølebehov og den urbane varmevirkning.

Protan Design Roof

Vores fleksible løsninger hjælper med at forbedre arkitekturen, ligesom de fremhæver bygningens udseende og identitet. Taget hjælper med at sende et budskab om bygningens formål, karakter og relation til omgivelserne.

Protan Solar Roof

Protan Solar Roof er et koncept, der baner vejen for solceller eller termiske paneler til installation på tage dækket med membraner fra Protan.