Protan Design Roof

Vores fleksible løsninger hjælper med at forbedre arkitekturen, ligesom de fremhæver bygningens udseende og identitet. Taget hjælper med at sende et budskab om bygningens formål, karakter og relation til omgivelserne.

Huvudbild - Protan designtak

Taget er bygningens femte facade

Profiler og diverse farvevalg på et tag kan hjælpe med at skabe opmærksomhed og interesse for bygningen. Vores produkter og løsninger garanterer også et holdbart tag med lang levetid.

Vejrtætte tage med lang levetid

Vores tag- og membransystemer er dokumenteret vejrbestandige løsninger med lang forventet levetid, mekanisk styrke og minimale vedligeholdelseskrav, mens de dækker stort set alle krav, når det drejer sig om kvalitet, fleksibilitet, tilpasbarhed og æstetik.

Vælg mellem forskellige farver og profiler

Vores designtagløsninger er kendetegnede af kvalitet, funktionalitet, design og innovation. Takket været frit valg af farver og profiler findes der et utal af muligheder for at skabe et tag med et eksklusivt, innovativt udseende. Vores løsninger er nemme og sikre at installere, uanset om taget er fladt, kurvet, hælder eller krummer eller har et endnu mere krævende design.

Omega-profilen

Profilens utforming er som tegnet «Ω», derav navnet Omega-profil. Profilene sveises utenpå det ferdig monterte takbelegget uten å perforere dette. Profilens utforming gir dybde og liv til store takflater og brukes også for å oppnå mønstereffekter. Avstanden mellom profilene er valgfri og tilpasses byggets utforming.

Vælg en af løsningerne for mere information.

Cool Roof

Protan CoolRoof er et tagsystem med en høj refleksionsevne for solens stråler, så varmeoverførslen fra taget til bygningen reduceres. CoolRoof også har høj termisk emission og har god udstrålingsevne for absorberet eller ikke-reflekteret solenergi. Det gør taget mere holdbart, og det reducerer bygningens kølebehov og den urbane varmevirkning.

Protan Solar Roof

Protan Solar Roof er et koncept, der baner vejen for solceller eller termiske paneler til installation på tage dækket med membraner fra Protan.

Bolig og Fritids ejendom

Protan tage og membraner giver unikke løsninger og lang levetid. Vi er fleksible og leverer produkter og systemer, der er passer ideelt til alt fra store bygninger og projekter til private boliger, garager, fritidsboliger m.m.

Protan præfabrikerede detaljer

Protans præfabrikerede detaljer giver en helhedspræget og sikker udførelse, der samtidig er tidsbesparende. Protan har det bredeste udvalg af præfabrikerede detaljer, herunder detaljer til hjørner, rør, ombukninger m.m.