Protan Dobbelte Tagdækningssystemer

Dobbeltløsninger har både isolering over og under membranen. Membranen leveres med ekstra beskyttelse imod temperaturer og mekanisk belastning fra begge sider.

Huvudbild - Protan duo taksystem

Isolering over og under membranen

Isolering med høj kompressionsstyrke og lav vandabsorption anvendes oven på membranen. Ved disse konstruktioner anvender vi udlægning af isoleringspaneler ved brug af fer og not eller i to separate lag med henblik på at minimere kuldebroer og indtrængning af fremmedlegemer i isoleringslaget og derefter membranen. Et separationslag placeres over installationen før ballasten med henblik på at yde beskyttelse. En vandringsbarriere anvendes til at forebygge kontakt mellem isoleringen og membranen. Isoleringspladerne skal forsynes med ballast for at kunne modstå vindkræfter og evt. opløft.

 

New built - ikon

Renovation - ikon

Den bærende konstruktion kan monteres fladt, eftersom det påkrævede fald kan indbygges i isoleringen under membranen.

Protans dobbelte tagsystem er et godt alternativ i forbindelse med yderligere isolering af Protan almindelige tagdækningssystem, såfremt membranen er i god stand.


Protan duo - 3D

 

 

 

Protan G

Vores dygtige produktudviklere anbefaler Protan G som underlag - denne tagmembran er glasfiber-armeret PVC og er resistent mod mikroorganismer

Protan GG

Under parkeringsdæk og de moderne, miljøvenlige grønne tage, anbefaler rådgivere at anvende Protan GG, som effektivt klarer belasting og vandtryk

Protan præfabrikerede detaljer

Protans præfabrikerede detaljer giver en helhedspræget og sikker udførelse, der samtidig er tidsbesparende. Protan har det bredeste udvalg af præfabrikerede detaljer, herunder detaljer til hjørner, rør, ombukninger m.m.