Protan Intensive grønne tage

Intensive grønne tage har et tykt lag jord og kan lægges ud som en taghave med træer, buske og hække.

Huvudbild - Protan Intensiva Gröna tak

Taghaver med træer og buske

Det tunge jordlag leverer beskyttelse imod vind og ild, hvilket gør det muligt at benytte en løst udlagt membran. Intensive grønne tage kræver en stærk membran, så vi anbefaler Protan GG-membranen. Protan GG kan modstå høje tryk og påvirkes ikke af stående vand. Membranen tilpasser sig miljøet og de bevægelser, der forekommer naturligt i konstruktionerne, ligesom evt. uregelmæssigheder i underlaget ikke påvirker membranens ydeevne. Den er også modstandsdygtig over for lave temperaturer.

En vejrbestandig, holdbar løsning

Tage skal hælde for at forhindre vandophobning. Protans løsninger med et fald placeret under membranen sikrer, at afløbskravet overholdes. Protan GG er designet til at kunne modstå svære belastninger og højt vandtryk, ligesom det har enestående egenskaber under sådanne forhold.

Modstandsdygtighed over for rødder

Protan G og GG er blevet certificeret som rodbestandige i overensstemmelse med FLL-test (Forschungsgesellschaft Landschaftsentwicklung Landschaftsbau) og kræver ikke ekstra beskyttelse såsom rodbarrierer.

Protan Omvendte Tagsystemer

Omvendte tage består af en isoleret ballasttagstruktur med membranen placeret under isoleringen.

Protan Dobbelte Tagdækningssystemer

Dobbeltløsninger har både isolering over og under membranen. Membranen leveres med ekstra beskyttelse imod temperaturer og mekanisk belastning fra begge sider.

Protan GG

Under parkeringsdæk og de moderne, miljøvenlige grønne tage, anbefaler rådgivere at anvende Protan GG, som effektivt klarer belasting og vandtryk

Protan præfabrikerede detaljer

Protans præfabrikerede detaljer giver en helhedspræget og sikker udførelse, der samtidig er tidsbesparende. Protan har det bredeste udvalg af præfabrikerede detaljer, herunder detaljer til hjørner, rør, ombukninger m.m.