Protan Taggaranti

20 års garanti for tætte tage

Vi ønsker at du skal vælge et miljøvenligt tag, der også repræsenterer et valg for fremtiden. Derfor giver vi dig 20 års garanti. Garantien gælder for både køb af vores miljøvenlige tagbelægning og for udførelsen af taget. Det betaler sig at vælge et kvalitetstag fra Protan.

At vælge et tag fra Protan betaler sig - det er økonomisk og sikrer fremdrift i projektet, uanset vejr.  Vi tilbyder et af de mest miljøvenlige tage på markedet, og med eftersynsaftale fra Protan giver vi dig 20 års garanti på vores eksponerede tage – det betaler sig, samtidig som det giver dig færre bekymringer, fordi vi sørger for vedligeholdelse og tilsyn med dit tag.

Vi leverer miljøvenlige tagbelægninger, som varer længe og beskytter dine værdier.

Vi er så overbeviste om, at du får et tæt tag, når du vælger en af vores termoplastiske tagbelægninger til dit eksponerede tag, at vi nu giver dig 20 års garanti.

Det giver dig sikkerhed for et tæt, miljøvenlig tag og de lavest mulige omkostninger til dit tag i garantiperioden.

Et tag for miljøet - læs her om vores miljøvenlige tagbelægninger.


Mere om garantien

For at give bygherre, entreprenør, arkitekt, ingeniør og driftsansvarlig den størst mulige tryghed og forudsigelighed, yder Protan garanti på vores miljøvenlige og tætte tagbelægning. 

  • Vores kompetence og vores kvalitetsprodukter gør, at vi kan garantere dig et tæt tag i 20 år.
  • Garantien sikrer dig forudsigelighed og lavere omkostninger i hele tagets levetid.Taggaranti
  • Forudsætningen er, at vi indgår en standardaftale om tagforvaltning. Det betyder at vi årligt udfører eftersyn af dit tag i hele perioden.
  • Vi forudsættes at såvel produkt som udførelse er leveret af en autoriseret Protan tagentreprenør, og at andre tagentreprenører eller leverandører i løbet af garantiperioden ikke har udført arbejde på taget.
  • Vi giver fuld garanti på tagbelægning leveret af Protan AS og udførelse leveret af 
   enhver autoriseret Protan tagentreprenør i 20 år.
  • Garantien gælder for Protans eksponerede tagbelægninger på 1,6 mm eller tykkere.

Vi passer på dit tag

TagforvaltningMed vores 20 års garanti følger en tagforvaltningsaftale som sikrer dig et årligt eftersyn af taget. Således kan du forlænge tagets faktiske levetid yderligere, samt undgå store og kostbare skader. Vi ved, at med simpel vedligeholdelse og lidt forebyggelse, kan de store udgifter undgås og tagets levetid øges betydeligt. Vi kan noget med tage, vi har erfaring med at få øje på fejl, før de opstår, og vi kan anbefale foranstaltninger før det bliver dyrt. Et klogt valg og en givtig investering.


For miljøets skyld

For miljøets skyld

Når du vælger et tag fra Protan, foretager du et valg for fremtiden. Du beskytter de værdier, der betyder mest for dig; menneskerne omkring dig, bygninger og hjem - og måske mest af alt - det miljø, vi alle er en del af.

Læs mer om hvorfor Protan er et valg for fremtiden. 

FIND DIN ENTREPRENØR
Referencer