Protan Profence Solution

Når du skal holde styr på indhegningen af en sportsbegivenhed, så anvend Protan Profence Solutions - vores store ekspertise kommer dig til gode. 

I tæt samarbejde med aktører inden for forskellige sportsgrene og sportsaktiviteter har Protan udviklet produktserien Protan ProFence Solutions. I den innovative udviklingsproces har vi kombineret vores årelange viden og erfaring inden for membranproduktion, membrankonfektionering og ventilationsdimensionering med vores kunders behov, ønsker og erfaringer.

Det har gjort Protan ProFence Solution til en serie med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, der giver dig det komplette sikkerhedssystem, som du har brug til dit sportsanlæg.

Protan ProFence Solutions tilbydes som et komplet beskyttelsessystem. Protan kan bidrage gennem hele processen, også med installation, vedligeholdelse og rådgivning om opbevaring efter nærmere aftale.

Protan ProFence Alpine

Luftfyldte barrierer, som beskytter og holder publikum og sportsudøvere sikkert adskilt i alpine områder - det er Protan Profence Alpine. 

Protan Profence Speedway

Oppustelig, sikker, let og robust - Protan Profence Speedway giver den farlige sport et sikkert isslæt af faste kanter af PVC, som nemt tages ned

Protan Profence Skating

Ikke mindre end 40 års erfaring indenfor PVC membraner gør Protan til en yderst professionel producent og leverandør af Protan Profence Skating

Protan ProBag Alpine

Protan Probag Alpine er udviklet af Protans dygtige eksperter indenfor PVC-membraner specielt til anvendelse indenfor snesport såsom snowboarding