Protan Vinyltapet Wall

Med Protan Vinyltapet Wall kan du indrette kontoret eller andre rum præcis, som du vil have det med minimalt tidsforbrug og lave omkostninger. 

Vi tilbyder Protan Vinyl Wall, som er et Protan vinyltapet, der er specialudviklet til fremstilling af vægpaneler og skillevægge til kontorbyggerier.  Tapetkomponenterne leveres i en række farver og overfladestrukturer og kan nemt tilpasses efter individuelle behov. Det giver mange fordele både ved nyopførelser og ved senere ombygninger. 

 

Produktion

Protan Vinyl Vinyltapet Wall påføres vægmodulerne på fabrikken, hvorfra de leveres færdige til byggepladsen. Brugen af ​​præfabrikerede byggematerialer giver kort byggetid, mindre spild og mindre forbrug af puds og spartel på byggepladsen.

 

Miljø

Protan Vinyltapet Vinyl Wall består af en slidstærk PVC-overflade, der tåler fugt, og som ikke indeholder kemikalier fra de norske myndigheders observationsliste (SFT) over kemikalier, som ikke bør anvendes, eller som bør udfases. Produktionsaffaldet kan deponeres eller forbrændes i godkendte forbrændingsanlæg. Afgasningen er meget ubetydelig. Ved måling af et vægelement (gipsplade + pap + Protan vinyltapet) ligger afgasningen under 0,02 mg/m3 ved normal stuetemperatur.

Præfabrikerede systemkomponenter bidrager til effektiv ressourceudnyttelse takket være den ringe mængde restaffald i produktionen og på byggepladsen, samtidig med at transporten kan tilpasses. Ved renovering kan en stor del af materialerne anvendes igen.

 

Fordele ved Protan Vinyltapet

Protan vinyl tapet Vinyl Wall har kort leveringstid og kan leveres i både store og små ordremængder. Det giver kunden stor fleksibilitet og sikkerhed. Vores store erfaring og specialkompetence inden for vinyltapeter gør os til en producent, som vores kunder har tillid til.     

 

Arkitektonisk udformning

På Nokias hovedkvarter i Helsinki, Postbygget og Telenors hovedkvarter i Oslo samt hos Novo Nordisk i København indgår Protan vinylfolien Vinyl Wall som en vigtig del af den arkitektoniske udformning af interiøret.

Mange andre steder, for eksempel hos J. P. Morgan i Geneve, Arab Monetary Fund i Abu Dhabi og National Bank of Kuwait er der også leveret Protan vinyltapet til spændende kontorindretninger.