Sigt højt - bliv tagdækker!

Sigt højt - bliv tagdækker!


Der er stor mangel på kvalificerede tagdækkere. Samtidig er tagets funktion i stor udvikling.

At være tagdækker har aldrig været mere spændende og attraktivt, end det er i dag. Bedre udnyttelse af tage – for eksempel taghaver, solcelleanlæg, grønne tage og vandforsinkelse – kræver mere ekspertise og bedre faglig viden hos dem, der skal dække tagene.

Protan Contracting, med selskaber i Norge, Sverige og Danmark, er Nordens største tagdækkervirksomhed. Kontakt os, hvis du er interesseret i at blive tagdækker hos os!

Som tagdækker i et af Protans selskaber bliver du en del af en stor international virksomhed med norske ejere, der beskæftiger i alt omkring 900 medarbejdere i 13 lande. Vi er stolte af vores fag og glade for at få dig med på holdet. Skantag ejes af Protan AS, som er en internationalt anerkendt producent af membraner til en række forskellige formål, herunder miljøvenlige tagbeklædninger.

Vi har brug for både folk med stor erfaring og gerne faglærte tagdækkere, eller dig, der er ung og synes, at en luftig arbejdsplads virker spændende. Brug formularen længere nede på siden til at komme i kontakt med os og fortælle os mere om, hvem du er, og hvorfor du er den rigtige person for os.

Er du allerede faglært tagdækker?

Vi søger efter tagdækkere med de ønskede kvalifikationer:

  • Svendebrev som tagdækker. Relevant erfaring kan kompensere for svendebrev.
  • Erfaring med dækning med PVC-folie (varmluft) eller ATB, og erfaring med renovering og omlægning.

Kontakt os og tilkendegiv din interesse for at arbejde sammen med os ved at udfylde formularen længere nede på siden.

Kunne du forestille dig en karriere i højden?