Erhvervs- og kontorbyggeri

Erhvervs- og kontorbyggeri


Der er mange typer af projekter, vi kan placere under fanen Erhvervs- og kontorbyggeri.

Skantag har alsidig kompetence inden for tagdækning for de fleste projekter, der befinder sig i dette segment – fra indkøbscentre, autoforhandlere og butikslokaler til store og små kontor- og administrationsbygninger og andre specialiserede erhvervsbyggerier.

En klassisk Protan-øvelse er eksempelvis IKEA-bygninger over hele verden, hvor mange skandinaviske afdelinger er dækket af Skantag og vores søsterselskaber Protan Entreprenør og Protan Entreprenad.

I lighed med mange andre typer af bygninger er trenden, at der stilles stadig større krav til at udnytte tagfladen på erhvervs- og kontorbyggeri til flere funktioner, såsom grønne tage, tagterrasser, håndtering af overfladevand og solenergi.

Sammen med hovedentreprenør og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god fremdrift og høj kvalitet i projektet, for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og projektering samt professionel udførelse og projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Eksempler på kontorbygg og næring

Kr. Augusts gate 13, Oslo.
Helgeland Smolt, Tjongsfjorden
Malmporten handelspark, Narvik.
CC Drammen.

Renovering af tage er både bæredygtig og økonomisk fornuftigt.

Er dit tag tæt på sin udløbsdato?

Læs mere om de forskellige typer projekter, vi leverer til

Tag kontakt til os

Du kan sende en generel forespørgsel til Skantag her.

Har du lyst til at arbejde for Skantag?

Vi er altid på udkig efter dygtige tagdækkere og motiverede lærlinge.

Kontaktskema - Skantag