Ikoniske bygninger

Ikoniske bygninger


Nogle bygninger – hvad enten de er opført af offentlige bygherrer eller af private aktører – kan kræve noget ekstra af tagfladen, både når det gælder materialevalg og selve udførelsen af svejsning og tagdækning.

To af de æstetisk mest ambitiøse og krævende projekter, Protan Entreprenør i Norge har været tagentreprenør på de seneste år, er det nye Hurtigrutemuseet i Stokmarknes, hvor et pragtbyggeri med hvid tagmembran og store glasflader pakker et pensioneret passagerskib ind. Det var Protan Entreprenørs afdeling Bodø, der gennemførte dette krævende projekt, der krævede det ypperste af vores tagdækkere. 

På Lørenskog lige uden for Oslo ligger SNØ, et stort indendørs skisportssted, der vælter ned ad en skråning som en gletsjer. Her ønskede arkitekterne at skabe netop dette indtryk, hvilket blev løst ved at dække taget med forskellige hvide og grå nuancer. Her var det Protan Entreprenørs afdeling i Oslo/Dal, der var tagentreprenør, og du kan få en idé om dimensionerne, og hvor krævende det var at dække tag ned ad en skråning ved at se denne video.

Skantag - en sikker og professionel partner

Skantag er en professionel og pålidelig aktør inden for tagdækning og installation af membraner, der tager arbejdsmiljø, HSE og kvalitet alvorligt.

Sammen med hovedentreprenør og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god fremdrift og høj kvalitet i projektet for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og projektering samt professionel udførelse og projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Vi stiller høje krav til sundhed, miljø og sikkerhed – vores interne HSE-slogan er «Altid sikker».

Kan udføre tagdækning i alt slags vejr

Ved dækning med tagbelægninger og membraner af PVC (folie) bidrager vi til at opfylde kravene til udledningsfri byggeplads, idet disse belægninger svejses med elektrisk varmluft. Ved denne svejsemetode kan vi i praksis dække tage i alt slags vejr og er uafhængig af årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til en god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Læs mere om de forskellige typer projekter, vi leverer til

Kontaktskema - Skantag