Offentlig byggeri og projekter

Offentlig byggeri og projekter


Dækning af tage på offentlige bygninger er en del af hverdagen for os i Protan Entreprenør, bygninger så som skoler, sportshaller, sygehuse og andre typer sundhedsbyggeri, samt biblioteker, kulturhuse, rådhuse og øvrige administrationsbygninger.

Stadig strengere krav til miljø og bæredygtighed

Offentlige bygninger som skole, sygehuse og nye sportsanlæg er ofte ambitiøse byggeprojekter, der skal opfylde stadig strengere krav til miljø og bæredygtighed.

Samtidigt er det også ofte ønskelig at udnytte tagfladerne til andre formål – alt fra traditionelle tagterrasser via legepladser og multibaner til anlæg af grønne arealer eller solenergi samt håndtering af overfladevand.

Dermed bliver det også mere komplekse projekter, som stiller ekstra store krav til os, der dækker tage og lægger membraner, og til professionel planlægning, god fremdrift og gode, skræddersyede løsninger for materialeanvendelse og installation.

Renovering af tage er både bæredygtig og økonomisk fornuftigt.

Er dit tag tæt på sin udløbsdato?

Skantag - en sikker og professionel partner

Skantag er en professionel og pålidelig aktør inden for tagdækning og installation af membraner, der tager arbejdsmiljø, HSE og kvalitet alvorligt.

Sammen med hovedentreprenør og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god fremdrift og høj kvalitet i projektet for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og projektering samt professionel udførelse og projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Vi stiller høje krav til sundhed, miljø og sikkerhed – vores interne HSE-slogan er «Altid sikker».

Håndtering af overfladevand på taget

Skantag har erfaring med tagdækkervirksomhed inden for dækning af tage, der skal anvendes til håndtering af overfladevand via vores nære samarbejde med Protan AS i Norge.

Kan udføre tagdækning i alt slags vejr

Ved dækning med tagbelægninger og membraner af PVC (folie) bidrager vi til at opfylde kravene til udledningsfri byggeplads, idet disse belægninger svejses med elektrisk varmluft. Ved denne svejsemetode kan vi i praksis dække tage i alt slags vejr og er uafhængig af årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til en god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Kontaktskema - Skantag