Skoler og børnehaver

Skoler og børnehaver


Skolebygninger og undervisningsbygninger kommer i mange størrelser og udførelser - fra børnehaver og små landsbyskoler til store, komplekse byggerier til videregående uddannelser og universiteter og alt derimellem.

Når en ny skole eller en ny undervisningsbygning skal opføres, vil vores ordregiver altid have fokus på fremdriften for at sikre færdiggørelse til skolestart.

Ved renovering af eksisterende skolebygninger vil skræddersyede løsninger også bidrage til at forkorte perioden, hvor der bliver arbejdet på taget, så arbejdet kan foregå i skoleferier med maksimal fremdrift på kortest mulig tid.

Vi har lang erfaring med skoler og undervisningsbygninger af alle typer, og er en pålidelig samarbejdspartner inden for tagdækning og membranmontage.

Skantag - en sikker og professionel partner

Skantag er en professionel og pålidelig aktør inden for tagdækning og installation af membraner, der tager arbejdsmiljø, HSE og kvalitet alvorligt.

Sammen med hovedentreprenør og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god fremdrift og høj kvalitet i projektet for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og projektering samt professionel udførelse og projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Vi stiller høje krav til sundhed, miljø og sikkerhed – vores interne HSE-slogan er «Altid sikker».

Kan udføre tagdækning i alt slags vejr

Ved dækning med tagbelægninger og membraner af PVC (folie) bidrager vi til at opfylde kravene til udledningsfri byggeplads, idet disse belægninger svejses med elektrisk varmluft. Ved denne svejsemetode kan vi i praksis dække tage i alt slags vejr og er uafhængig af årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til en god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Håndtering af overfladevand på taget

Skantag har erfaring med tagdækkervirksomhed inden for dækning af tage, der skal anvendes til håndtering af overfladevand via vores nære samarbejde med Protan AS i Norge.

Læs mere om de forskellige typer projekter, vi leverer til

Renovering af tage er både bæredygtig og økonomisk fornuftigt.

Er dit tag tæt på sin udløbsdato?

Kontaktskema - Skantag