Sygehuse og sundhedsbyggeri

Sygehuse og sundhedsbyggeri


Sygehuse og sundhedsbyggerier er ofte komplekse bygninger, hvor meget af byggeriets kritiske infrastruktur på en eller anden måde bliver en del af tagfladen.

Elevatorskakte og ventilationsanlæg er ikke kun helt nødvendige installationer og afgørende for effektiv behandling og logistik, men de kræver også tagdækning af ekstra høj kvalitet og svejsning ved gennemføringerne på taget.

Forskellige dele af et sygehus kan, som for skøjtehaller og svømmehaller, kræve bestemte tagløsninger for at håndtere fugtig luft, varme eller kulde.

Et af de største projekter i Protan-koncernets tagdækkerhistorie er opgaven med at dække tagene på det nye universitetssygehus i Stavanger (SUS) i Norge.

Skantag - en sikker og professionel partner

Skantag er en professionel og pålidelig aktør inden for tagdækning og installation af membraner, der tager arbejdsmiljø, HSE og kvalitet alvorligt.

Sammen med hovedentreprenør og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god fremdrift og høj kvalitet i projektet for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og projektering samt professionel udførelse og projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Vi stiller høje krav til sundhed, miljø og sikkerhed – vores interne HSE-slogan er «Altid sikker».

Håndtering af overfladevand på taget

Skantag har erfaring med tagdækkervirksomhed inden for dækning af tage, der skal anvendes til håndtering af overfladevand via vores nære samarbejde med Protan AS i Norge.

Kan udføre tagdækning i alt slags vejr

Ved dækning med tagbelægninger og membraner af PVC (folie) bidrager vi til at opfylde kravene til udledningsfri byggeplads, idet disse belægninger svejses med elektrisk varmluft. Ved denne svejsemetode kan vi i praksis dække tage i alt slags vejr og er uafhængig af årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til en god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Læs mere om de forskellige typer projekter, vi leverer til

Renovering af tage er både bæredygtig og økonomisk fornuftigt.

Er dit tag tæt på sin udløbsdato?

Kontaktskema - Skantag