Sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller

Sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller


Sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller kræver ikke kun tætte tage. De forskellige typer af haller stiller også høje krav til selve tagløsningen på grund af udfordringer med fugtig, varm og kold luft.

De særlige forhold i en svømmehal eller skøjtehal, men også i en almindelig sportshal med mange mennesker både i aktivitet og som publikum, stiller derfor høje krav til selve tagbelægningen og håndværket med at svejse tagbelægning eller membraner, eksempelvis knyttet til ventilation, udluftningsanlæg og køleanlæg.

Sportshaller er ofte ikke enkeltstående bygninger, men gerne en del af en større bygningsmasse med skolebygninger og andre typer kommunale anlæg og tjenesteydelser.

Sportsbyggeri som sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller er en type projekter, vi ofte gennemfører. Vi har lang erfaring både med nye haller og anlæg, men også med renovering og ny tagdækning af ældre haller, hvor tiden er inde til yderligere at forlænge tagets levetid.

Skantag - en sikker og professionel partner

Skantag er en professionel og pålidelig aktør inden for tagdækning og installation af membraner, der tager arbejdsmiljø, HSE og kvalitet alvorligt.

Sammen med hovedentreprenør og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god fremdrift og høj kvalitet i projektet for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og projektering samt professionel udførelse og projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Vi stiller høje krav til sundhed, miljø og sikkerhed – vores interne HSE-slogan er «Altid sikker».

Håndtering af overfladevand på taget

Skantag har erfaring med tagdækkervirksomhed inden for dækning af tage, der skal anvendes til håndtering af overfladevand via vores nære samarbejde med Protan AS i Norge.

Kan udføre tagdækning i alt slags vejr

Ved dækning med tagbelægninger og membraner af PVC (folie) bidrager vi til at opfylde kravene til udledningsfri byggeplads, idet disse belægninger svejses med elektrisk varmluft. Ved denne svejsemetode kan vi i praksis dække tage i alt slags vejr og er uafhængig af årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til en god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Læs mere om de forskellige typer projekter, vi leverer til

Renovering af tage er både bæredygtig og økonomisk fornuftigt.

Er dit tag tæt på sin udløbsdato?

Kontaktskema - Skantag