Tagdækning

Tagdækning


Skantag tilbyder autoriserede tagdækkere til dækning dit tag. 

Vores tagdækkere har solid ekspertise og bred erfaring inden for tagdækning og svejsning af udsatte tage og membraner, både på nye bygninger og for renoveringsprojekter.

Taget er bygningens femte facade og en meget vigtig del af det samlede æstetiske udtryk. Vores montører sikrer et tag af høj kvalitet både for tætte og holdbare løsninger, og for et slutresultat, der er med til at løfte bygningens visuelle udtryk.

Installationsmetoden afhænger af den type materiale, du vælger til tagdækning.

Til PVC/folie tagbeklædninger og membraner bruger vi elektriske svejsemaskiner med varmluft til at svejse samlinger. Det reducerer brandrisikoen både under installation og på det færdige tag og sikrer ikke mindst en miljøvenlig, fossilfri installation. Ved brug af varmluft, kan vi udføre tagdækning under alle vejrforhold, hele året rundt. Derfor kan vi også altid aflevere projekterne til tiden.

Tagbeklædning og membraner af bitumen (asfalt, tagpap) er svejset med åben svejseflamme. Tagdækning med bitumen er en traditionel metode for tagdækning med stabile egenskaber.

Skantag tilbyder tjenesteydelser til alle typer af bygninger.

Vores referenceprojekter omfatter industribyggeri, offentlige byggeri, ikoniske bygninger, sportsarenaer, svømmehaller, indkøbscentre og boliger af alle typer, såsom højhuse, etageejendomme, rækkehuse og enfamiliehuse.