Vores ekspertise og erfaring giver dig den ro i sindet, du har brug for

Vores ekspertise og erfaring giver dig den ro i sindet, du har brug for


Skantag påtager sig alle typer projekter, fra planlægning til færdigt projekt.

Tagets funktion i stor udvikling. Hvor der tidligere var døde tagflader, har bygherrer, arkitekter og ejere for alvor indset, at tagfladen med fordel kan udnyttes bedre.

Et tag er ikke længere kun et tag, det skal ofte anvendes til terrasser og taghaver, løse håndteringen af overfladevand eller anvendes til solcelleanlæg. Nogle gange skal flere af disse funktioner dækkes på samme tid.

Bedre udnyttelse af taget betyder også, at der stilles større krav til tagets ydeevne og udførelse samt æstetik. Det kræver mere ekspertise og bedre faglig viden fra dem, der skal dække tagene - altså hos Skantag.

Vi tilbyder tjenesteydelser vedrørende installation af tagbelægning og membraner til mange formål og anvendelsesområder. Tage, membraner, vådrum, terrasser og radonsikring – vores ekspertise og erfaring giver dig den ro i sindet, du har brug for.

Skantag er en del af Protan Contracting, som er Nordens største tagdækkervirksomhed. Store og små projekter har brug for både ekspertise og erfaring. Det har vi i Skantag. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige services, vi tilbyder inden for tagdækning og installation af membraner.

Læs mer om vores tjenesteydelser inden takdækking og membraninstallation

Renovering af tage er både bæredygtig og økonomisk fornuftigt.

Er dit tag tæt på sin udløbsdato?

Læs mere om de forskellige typer projekter, vi leverer til

Tag kontakt til os

Du kan sende en generel forespørgsel til Skantag her.

Har du lyst til at arbejde for Skantag?

Vi er altid på udkig efter dygtige tagdækkere og motiverede lærlinge.

Kontaktskema - Skantag